Dialoguri și periplu de campanie –Cartierul Tătărași

Astăzi, 23 mai 2019, echipa PSD Iași s-a întâlnit cu cetățenii din cartierul Tătărași, cartier vechi, istoric, purtând un nume de rezonanță aspra, venind din negura timpului, amintind de întâmplările năvălirilor tătare, prilej de reflecție asupra lecțiilor trecutului și de bucurie a regăsirii cu oameni diverși, comunicativi, chiar și în dezbateri polemice, cu opinii politice nuanțate.
Am strâns mâna unor oameni care ne-au ascultat cu interes, care ne cunoșteau și care ne-au transmis gândurile lor. Am vorbit, am prezentat programul PSD, alături de dr. Tudor Ciuhodaru, candidat social-democrat al Iașului pentru Parlamentul European, am poposit alături de tineri și vârstnici, am redescoperit fascinația locurilor – Biserica Nicoriță, Ateneul Tătărasi, Liceul „Al. I. Cuza”, Școala Gimnazială „Bogdan Petriceicu Hașdeu”, Esplanada Oancea, Spitalul Clinic de Pediatrie, Biserica Sf. Vasile, Cimitirul „Eternitatea”, clădiri școlare cu arhitectură de tip Spiru Haret, străzi liniștite sau agitate, foșnetul copacilor în lumină de mai. Campania și programul nostru sunt o formă de a reconstrui destinul unui oraș, al unei regiuni istorice în dialog și în armonie cu proiectele Uniunii Europene, formă de regăsire între oameni, răsfoind și valorificând pagini de tradiție, cultură și istorie, de spiritualitate adevarată în „orașul marilor iubiri“ care, cu siguranță, „merită mai mult”.
Dincolo de clipele plăcute, de întălniri sau regăsiri întâmplătoare, rămân importante dorințele și proiectele noastre, ale echipei PSD, de a continua dezvoltarea României ca țară deplin respectată, în contextul strategiilor și politicilor Uniunii Europene. De aceea votul nostru din data de 26 mai contează și are semnificații profunde pentru viitor!

Deputat PSD de Iași
Prof. dr. Camelia GAVRILĂ
PREŞEDINTELE COMISIEI PENTRU ÎNVĂŢĂMÂNT,
ŞTIINŢĂ, TINERET ŞI SPORT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus