Consfătuirea semestrială a directorilor din învățământul preuniversitar ieșean

        Prof. dr. Camelia Gavrilă, președintele Comisiei pentru Învățământ, Știință, Tineret și Sport din Camera Deputaților a participat, în calitate de invitat special, la Consfătuirea semestrială a directorilor din învățământul preuniversitar ieșean.


  1. Evenimentul organizat de Inspectoratul Școlar Județean Iași a avut loc în ziua de 1 Martie 2019, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” din Iași. S-au purtat discuții de substanță despre starea învățământului preuniversitar ieșean după primul semestru al anului școlar 2018-2019, au fost analizate rezultatele elevilor, au fost semnalate reușitele în domeniu, precum și optimizările necesare. 

“Dialogul direct cu managerii unităților de învățământ, cu echipa Inspectoratului Școlar Județean Iași reprezintă un feed-back esențial, de care avem nevoie la nivel parlamentar, pentru a configura proiecte legislative și a implementa măsuri adecvate. Sunt atașată de învățământul preuniversitar, mai ales de cel ieșean și mă bucur să constat că lucrurile merg într-o direcție bună, că avem profesioniști dedicați educației și că se fac eforturi in toate directiile, atât pentru elevii capabili de performanță, dar și pentru școlile din mediul rural, care trebuie să fie aliniate  la standardele europene”, a subliniat deputatul ieșean. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus